Steun ons met €10 door een bak Cornet te kopen! (actie afgelopen)


Reserveer nu je bak CORNET en bezorg KLJ Nevele € 10 zonder dat die bak jou één cent meer kost!

Er zijn heel wat evenementen zoals de Ouderavond, fuiven,.. door Corona niet of amper kunnen doorgaan en dat voelen we aan onze clubkas. We hebben al die extraatjes natuurlijk nodig om onze werking te kunnen blijven garanderen. Wil jij de clubkas van KLJ Nevele mee spijzen en  tegelijkertijd genieten van een heerlijke pint? Voor bij een kampvuurtje of in je bubbel, een heerlijke pint komt altijd van pas!

Bij elke bak CORNET die ten voordele van KLJ Nevele verkocht wordt, steunt CORNET ons vollenbak met een commissie. Als we tussen de 20 en 60 bakken verkopen, krijgen we € 5 per bak, verkopen we 60 bakken of meer, dan krijgen we € 10 per bak. Da ’s geen klein bier, hé?!

Hoe kan jij ons steunen?
Bestel voor 31 mei 2021 één of meer (😉) bakken via onderstaande links ten voordele van KLJ Nevele en that’s it! Maar let op! De voorraad is beperkt en vermindert snel. Je wacht dus best niet tot eind mei! We schatten dat de actie tegen half mei gedaan zal zijn. Je vindt ons terug op de webshop in de categorie (Jeugd). Vergeet niet KLJ Nevele als vereniging te selecteren!
Dit zijn de bakken die jij kan bestellen en zoveel kosten ze:

Plastieken bak 36.30 (24 flesjes)

Houten bak 38.90 (20 flesjes)

*voor de houten bak krijg je geen leeggoed terug, flesjes die erin zitten wel

De bak(ken) die jij bestelt, worden ergens begin juni bij ons geleverd op het lokaal. Eens die geleverd zijn zullen wij afhaaldagen organiseren waarbij jullie de bestelde bakken kunnen komen afhalen. Vanaf we weten wanneer wij de bakken ontvangen, communiceren wij de data naar jullie. Wij zijn jou alvast eeuwig dankbaar om ons op deze manier te steunen!

Groetjes, KLJ Nevele

PS: Zit je met vragen? Je kan ons altijd contacteren via onderstaande gegevens:
Daan Verstraete (+32 499 24 44 55 of daan2000@hotmail.be)

Deze actie was zodanig populair dat de voorraad van Cornet veel vroeger uitverkocht was dan gedacht. Iedereen die een bak kocht, merci! Mocht je geen hebben kunnen bestllen, Trooper is aan het kijken om in het najaar opnieuw een gelijkaardige actie te doen!

* Bier kan niet verkocht worden aan of door minderjarigen (-16j). Bier met liefde gebrouwen, drink je met verstand.