Geen activiteiten meer voor Jong en Oud

Oud

Sommigen onder jullie zullen net als ons de persconferentie gevolgd hebben. De cijfers blijven stijgen en we kunnen als jeugdvereniging niet onveranderd door blijven gaan.

Het SLECHTE nieuws:

Met spijt in het hard moeten wij meedelen dat de activiteiten van het JONG en het OUD worden stopgezet. De leiding hoopt snel weer van start te kunnen gaan met zulke enthousiaste groepen! We weten enkel nog niet wanneer dat zal zijn maar we brengen jullie snel op de hoogte als we terug groen licht krijgen. In de tussentijd wensen wij jullie het allerbeste toe en houd het veilig!

Het GOEDE nieuws:

Voor de -8, -10 en -12 kunnen de activiteiten toch nog blijven doorgaan! We zetten hierbij wel extra in op veiligheid. De leiding zal consequent een mondmasker dragen en we blijven zoveel mogelijk buiten.

We hebben de laatste dagen toch wel ondervonden dat het virus heel dichtbij komt. Zo hebben we de leden uit het vierde leerjaar van De Vaart moeten thuislaten op de vorige activiteit omdat er een juf positief getest was. Een vervelende situatie die met heel veel begrip werd onthaald. Nog eens bedankt aan alle ouders!

We vragen ook aan alle broers/zussen uit de -12 van een lid uit het vierde leerjaar in De Vaart dat positief getest is om de eerstvolgende activiteit (01/11) NIET deel te nemen.

Dit zijn voorlopige maatregelen! Stad Deinze kan ons deze week nog strengere maatregelen opleggen aan de hand van de situatie van onze gemeente!

We hopen dat er snel een KLJ-activiteit komt waar we kunnen spelen en kunnen ravotten zonder ons zorgen te maken.

Alvast bedankt voor jullie begrip en we houden jullie op de hoogte van eventuele veranderingen!